Tuesday, 25 November 2014

KEMBARA KE EROPAH

KEMBARA KE EROPAH


part 1: lcct-london

Salam all.. actually kembara ni dah lama.. in summer 2010.. tapi sebab nak simpan dlm blog sebagai kenang2 an di masa tua nanti, maka ak gagahi jugakla upload gambar2 kat sini.... 
kembara ni kembara bajet.. mujurla back then ada airasia terbang ke london.. maka merasa la aku n hubby menjejakkan kaki ke negara orang buat pertama kalinya... weeehuuu...!!! Masih tak lupa betapa super excitednya kami..
 p/s; yg x bestnye terpaksa tinggal anak2 sbb masih kecik & takut depa demam atau sakit kat sana nnt... :(


So tengok aje la gambar2 ni ek...


                     Lcct airport... :)
              Thank you airasia...
 Sampai di stanted airport,UK
 Ni kat waterloo station.. sebenarnya sesat ke sini.. pastu jalan2 skit tiba2 ternampak benda bawah ni...
 Ni la eye of london... mai jauh2 maka wajibla naik kehkehkeh...
 Dalam eye of london... besar jugak dalam dia.. ada tempat duduk kat tengah2.. boleh muat dalam 20 org kot dlm satu capsul
                Parlimen


 Kat area eye of london tu ramai btul peminta sedekah yg kreatif... kalau nk bergambar bagi je 1 pound
My hubby dgn jack sparrow jadian... sapa lagi hensem... ;)


 Jalan2 di oxford street... ramainya manusia dari seluruh pelosok dunia... mcm2 ragam
 Sempat snap dari atas bas... x dan nk pi huhu
London bridge is falling down..... amik gambar dari river cruise


Oklah... ni baru masuk gear 1... later2 i upload gambar pegi europe plak ye... see ya... assalam

2 comments: